Kometen 82 32 53 30
Galaksen 51 71 78 16
galaksen@bhuniverset.dk / kometen@bhuniverset.dk
Persondata må ikke anvendes på disse mails

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Relations stærk medhjælper og barselsvikar til Børnehuset Universet

Vil du være vores nye medhjælper og barselsvikar?

I Børnehuset Universet har vi en skøn og sammensat børnegruppe hvor vi har fokus på at sikre en hverdag hvor alle børn bliver set, hørt og forstået. Vi ser det som yderst vigtigt at skabe positive relationer og samspil mellem personale og børn, da vi ved, det er afgørende for det enkelte barns samlede udvikling. Desuden vægter vi et godt forældresamarbejde højt.

Da vi har flere unge kvinder i vores vuggestue 😊, der har fået lyst til selv at få børn, søger vi derfor 2 uddannede pædagoger til barselsstilling med mulighed for fastansættelse 37 timer om ugen, på vores afd. Galaksen Landfogedvej nr. 9 NV. Derudover søger vi en pædagogisk medhjælper til vores børnehave i vores afd. Kometen på Rørsangervej 78.

Så hvis:

 • Du brænder for det pædagogiske område for 0-6-årige børn
 • Du er er god til relations arbejde og har en god dynamik.
 • Du har erfaring med at arbejde i et flerkulturelt miljø – dette er en fordel, men bestemt ikke et krav
 • Du har let til smil, lyst til leg og villig til at indgå i et fællesskab.
 • Du kan følge børnenes spor og skabe mening for børnene i en til tider travl hverdag.

Ja så er det dig Børnehuset Universet søger. Grib chancen for at være med til blandt andet at udvikle Børnehuset Universets pædagogiske læringsmiljøer, nærværende relationer, børnefælleskaber og sprog.

Børnehuset Universet
I Børnehuset Universet har vi fokus på faglighed og vores kerneopgaver: omsorg, sundhed og tryghed. Vi består af 2 selvejende og integrerede institutioner, som ligger i hjertet af Københavns mangfoldige Nordvest-kvarter. Vi er 34 medarbejdere med fælles ledelse fordelt på 2 matrikler. Vi har 72 vuggestuebørn og 119 børnehavebørn fordelt på begge matrikler.

Fokus på arbejdsglæde og faglig udvikling

”Vi afholder jævnligt fælles temadage og arbejder målrettet med fx sprogstrategier. Så her får du virkelig udviklet din faglighed – og så får du bare nogle fantastiske kolleger, som deltager aktivt i udviklingen af fællesskabet, relations arbejdet og som bruger hinandens kompetencer og ressourcer på tværs af børnegrupperne,” Leder Christel Agerbek.

Hvad kan vi tilbyde dig:

 • Vi er meget optaget af at udvikle vores praksis samt kontinuerligt at dygtiggøre os.
 • Vores pædagogiske arbejde, er målrettet og struktureret, så alle børns trivsel, udvikling og læring understøttes bedst muligt
 • Vi er optaget af at tilrettelægge alsidige, kreative læringsmiljøer, der understøtter barnets trivsel og udvikling
 • Vi arbejder målrettet med inklusion, gode børnefælleskaber, leg og trivsel.
 • Vi arbejder i teams og sammen med dine kolleger planlægger du hverdagens aktiviteter i et tempofyldt miljø
 • Vi er en aktiv og engageret personalegruppe på begge matrikler, der er optaget af et godt samarbejde
 • Vi samarbejder om at skabe det gode børneliv, og gennem fælles ledelse og forældrebestyrelse sikrer vi en høj kvalitet i det pædagogiske arbejde på begge matrikler.

2020

Hvis du er interesseret, så starter vi en uddannelse op for alle medarbejdere om Udviklingsstøttende samspil elementer og tilknytningens betydning. En uddannelse der gør dig refleksiv og med fokus på egen faglighed

Er du vores nye kollega?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til jobbet vedr. barselsstilling, er du meget velkommen til at kontakte afd. leder Sanne Jørgensen Børnehuset Galaksen på tlf. 61689755 eller mail: sj@bhuniverset.dk

Medhjælper stilling kontakt: Souschef Aygün Brysting i Børnehuset Kometen på tlf. 60569755.eller mail: ayb@bhuniverset.dk

Tjek: www.børnehusetuniverset.dk  

Børnehuset Universet.

Med 2 afdelinger.

Børnehuset Kometen Rørsangervej 78, 2400 Kbh.  Nv

Børnehuset Galaksen Landfogedvej 9, 2400 Kbh. NV

Vi glæder os til at høre fra dig.